Etui Spullen

Heb jij nog spullen voor in je etui nodig? De handigste en leukste spullen vind je bij Schoolspullen voor jou. Wij bieden een ruim assortiment van de beste merken aan. Ontdek snel alle spullen voor in jouw etui.

- Bestel voor 15:00 en je agenda wordt dezelfde dag nog verzonden
- Gegarandeerd de handigste spullen voor in je etui
Gratis bezorging vanaf een bestelling van €30,-

Spullen voor in je etui kopen

Naast een hippe etui heb je ook nog praktische spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een gum, passer, post-its, scharen en een puntenslijper. Bij Schoolspullen Voor Jou bestel je deze gemakkelijk online en hoef je niet weken te wachten op je bestelling; wij verzenden deze namelijk nog dezelfde dag als je voor 15:00 bestelt. Hoe ideaal is dat?! Koop dus gemakkelijk je schoolspullen online bij schoolspullenvoorjou.

Wat gaat er allemaal in je etui?

Iedereen heeft verschillende soorten spullen in zijn etui. Om het kopen hiervan gemakkelijker te maken, kan je hieronder een lijst met alle etui spullen vinden:

• Correctie: Met een correctieroller of correctievloeistof kan je gemakkelijk iets weghalen nadat je het hebt opgeschreven. Op deze manier hoef je niet helemaal opnieuw aan je opdracht te beginnen
Gummen: Ook een gum is altijd handig om te hebben. Bij Schoolspullen Voor Jou bieden wij een ruim assortiment van gummen aan. Misschien zijn de geurgummen wel wat voor jou!
Linialen en driehoeken: Deze kunnen niet ontbreken in je etui. Zonder deze producten kom jij de rekenles niet door. Bij Schoolspullen Voor Jou bieden wij leuke linealensets aan zodat jij gelijk alles hebt.
Passers: een zwarte, groen, grijze of glitter roze passer? Wij hebben echt alle kleuren. Wat is jouw lievelingskleur?
Plakband: Plakband is altijd handig om bij je te hebben. Wij hebben de traditionele plakband maar ook plakband met leuke printjes zoals de Boho Washi Tape.
Post-it memoblokken: Heb jij een brainstormsessie met je groepje voor een project? Dan komen de post-its zeker van pas.
Puntenslijpers: Ook hebben wij de leukste puntenslijpers. Zo hebben wij mini puntenslijpers, de traditionele punterslijpers maar ook een puntenslijper in de vorm van een hoge hak.
Scharen: Wij bieden zowel scharen aan voor mensen die linkshandig zijn als voor rechtshandige. Voor ieder wat wils!
USB-sticks: Met onze hippe neon USB-sticks kom jij altijd in stijl aan als jij een PowerPoint-presentatie hebt.

Bijpassende accessoires

Naast al deze spullen voor in je etui bieden wij ook andere schoolspullen aan. Zo hebben wij leuke, bijpassende tassen en rekenmachines. Ontdek ons gehele assortiment:

Schoolagenda's
Etuis
Kaften
Mappen
Overige schoolspullen
Papier en schriften
Rekenmachines
Schijfwaren
Tassen
Woordenboeken

Neem contact op

Wil je meer weten over ons aanbod? We helpen je graag. Je kan gerust contact opnemen door ons te bellen op +31 6 16 15 11 84 of je stuurt een mail naar info@schoolspullenvoorjou.nl.